Упатство за употреба Amarok

Упатства за капсули Амарок, индикации и контраиндикации

Амарок се препорачува за сите мажи кои се соочиле со овој проблем:

  • влошување на сексуалната желба и слабо либидо;
  • слаба ерекција, недоволна за сексуален однос;
  • возбуда на брзо поминување;
  • еректилна дисфункција.

Главната цел на лекот е подобрување на машката моќ. Може да се земе и за превенција и за третман на импотенција, вклучувајќи ги и оние поврзани со простатитис. Покрај тоа, употребата на агенсот ја подобрува подвижноста на спермата, затоа може да се користи за подобрување на плодноста.

Како да го користите лекот

како да се користи Амарок

Ефектот од земање на лекот доаѓа скоро веднаш, но се препорачува да се користи биоактивен лек за време на курсот.

Како да го користите производот за мажи:

  • Земете 1 капсула дневно наутро и навечер;
  • пијте го лекот со вода;
  • завршете го целиот курс;
  • уживајте во квалитетен секс.

Амарок нема негативно влијание врз желудникот, па затоа можете да го пиете без наведување на времето на оброк.

Контраиндикации и мерки на претпазливост

Лекот е безбеден, поминал темелна контрола на квалитетот и затоа нема строги контраиндикации. Сите мажи над 18 години можат да го земат. Како помош, лекот за потенција може да го земаат мажи со хроничен простатитис, како и оние кои планираат да забременат.

Можете да купите биоактивен препарат за здравјето на мажите во Македонија на официјалната веб-страница.