Искуство во употреба Amarok

Искуство за употреба на капсули за потенција: искрен преглед на Роберт од Рига

фотографија на производот, искуство со користење на Амарок

Сè уште сум млад, имам само 35 години, но поради зафатен распоред се соочив со сексуални проблеми. Неколку неуспешни односи - и бев скршен. Самопочитта е на нула, не можам да гледам девојки во очи и постоеше некаков страв од секс. Постојано размислував за можно повторување на неуспехот, па затоа се откажав од личниот живот неколку месеци. Сепак, решив да се соберам и да започнам да барам решение. Изборот падна на капсулите Амарок - јас го освоив тоа што е растителен препарат и содржи перуанска мака.

Преглед на лекови

Нарачав Амарок на официјалната веб-страница. Претставник на компанијата брзо ме повика, одговори на сите мои прашања и постави нарачка. Два дена подоцна го зедов во поштата. Таа исплата ми се допадна само откако добив. Regretалам што немав време да го земам со попуст, па курсот ме чинеше повеќе од посочената цена.

Пакувањето е солидно, капсулите се со средна големина, но лесно се голтаат - не заглавуваат во грлото. Пакетот содржи детални упатства за употреба.

Како пиев Амарок

Искуство со Амарок

Начин на употреба - детално на пакувањето. Тој нуди две шеми - една и две апчиња на ден. Одлучив да започнам веднаш со максимална доза со цел веднаш да разберам дали има ефект или не. Отпрвин го земав строго пред јадење, но моето искуство со употреба сугерира дека можете да пиете после јадење - тоа не влијае на ништо.

Вкупното искуство со користење на Amarok беше еден месец. Веднаш го забележав резултатот, но решив да го продолжам курсот со цел да добијам кумулативен ефект.

Ефектот на лекот

Осетив подобрување на машката моќ околу третиот ден од употребата. Тоа се случи многу одеднаш - запознав една девојка и почувствував многу возбуда. Ова ме направи многу среќен, бидејќи последните месеци заборавив на ова чувство.

Во раните денови, стравот од погрешно работење остана, па немаше сексуален контакт. Првиот секс се случи една недела по почетокот на курсот, и сè помина одлично. Ерекцијата не ме разочара - партнерот е среќен. Сакам да кажам повеќе - сензациите се многу посветли отколку порано, и можам подобро да го контролирам времетраењето на сексот.

Исто така, забележав дека Амарок влијае на целокупната благосостојба. Ако порано, поради стрес, честопати доживував проблеми со спиењето, имаше вознемиреност и вознемиреност, сега заспивам како бебе. Цел ден чувствувам наплив на сила и живост. Сексот е одличен во секое време - дури и по напорниот ден на работа.

Заврши го курсот Амарок пред еден месец, ефектот опстојува. Ерекцијата е камена, сензациите се многу светли и се чини дека дури и пенисот е зголемен. Секој ден слушам ентузијастички комплименти од девојчето. Немаше несакани ефекти за целото време на прием. Единствено за што жалам е што не започнав да го земам Амарок порано.